Contact | Speltherapie Elst - praktijk voor kinderen en jongeren
Speltherapie Elst ondersteunt de ontwikkelingen van kinderen en tieners als het even niet zo makkelijk gaat. Speltherapie is een laagdrempelige vorm van kindertherapie, waarbij spel als middel gebruikt wordt om een kind te begrijpen en verder op weg te helpen.
speltherapie, kinderen, therapie, elst, jongeren
15989
page-template-default,page,page-id-15989,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Speltherapie Elst

Vragen of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem telefonisch of per mail contact op om een afspraak te maken.

 

Voor het maken van een afspraak of voor informatie kunt u bellen,mailen of via Whatsapp.

Er wordt dan contact met u opgenomen. De praktijk is telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

 

Speltherapie Elst gaat uitbreiden. De praktijk gaat  per 1 januari 2019 onderdeel uit maken van Kind-en jeugdhulp Elst en gaat verder onder de naam Praktijk Ponga. Praktijk Ponga is per 1 februari gevestigd  aan de Grote Molenstraat 22 te Elst.  De praktijk zal bestaan uit een team van 10 specialisten met verschillende expertises, hierdoor kan de praktijk een breder/completer aanbod bieden aan hulpverlening. Het complete aanbod zal onder meer bestaan uit speltherapie, rouw-en verlies begeleiding, gezinshulp/ systeemtherapie. Hanneke van der Eerden en Natasja Wilhelm zijn praktijkhouders van deze nieuwe organisatie. Zodra de site actief is zal hier melding van gemaakt worden.

Speltherapie Hanneke van der Eerden

CONTACTGEGEVENS

Industrieweg Oost 13a

6662 NE Elst

 

Speltherapie Elst is gevestigd op de eerste verdieping. Als u met de auto komt kunt u gratis bij het gebouw parkeren. Station Elst (trein en bus) is op ongeveer een kwartier loopafstand.

 

+31 (0)6 19 43 67 47

 

info@speltherapie-elst.nl

https://goo.gl/maps/NDbRnY8X9Tx