Dappere Dino's - Interventieprogramma | Speltherapie Elst
Speltherapie Elst ondersteunt de ontwikkelingen van kinderen en tieners als het even niet zo makkelijk gaat. Speltherapie is een laagdrempelige vorm van kindertherapie, waarbij spel als middel gebruikt wordt om een kind te begrijpen en verder op weg te helpen.
speltherapie, kinderen, therapie, elst, jongeren
16198
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16198,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

WELKOM BIJ DE DAPPERE DINO’S

Interventieprogramma voor kinderen van 6-8 jaar van gescheiden ouders. 

 

In Nederland zijn ieder jaar ongeveer 70.000 kinderen betrokken bij de (echt)scheiding van hun ouders. Vooral voor jonge kinderen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis, die vaak met veel verdriet en onzekerheid gepaard gaat.

 

Toch hoeft een scheiding niet vanzelfsprekend blijvende gevolgen voor de kinderen te hebben, zo blijkt uit onderzoek. Daarvoor is het vooral belangrijk dat kinderen veel steun ervaren in hun directe omgeving.

 

Het programma Dappere Dino’s creëert een ondersteunende groepsomgeving, waarin kinderen onder begeleiding van speciaal opgeleide trainers leren omgaan met problemen en emoties rond de scheiding van hun ouders.

 

Speltherapie Elst biedt het programma aan voor kinderen en ouders uit Overbetuwe, Lingewaard en Arnhem.

Dappere Dino's therapie

ouders & scheiding

NEEM CONTACT OPBenieuwd wat speltherapie voor jullie kind kan betekenen? Of heb je vragen? Neem dan contact met mij op!